Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompe si motoare hidraulice cu pistoane axiale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
F110, F112, F116, F118, F120, F125,
Out Of stock
Descriere
Hidraulica UM Plopeni este unicul producator de Pompe si Motoare cu Pistoane Axiale din Romania.

Aceasta gama a fost asimilata initial sub licenta Brünninghaus - Rexroth (Germania).

Baza constructiei unitatilor cu pistoane axiale fabricate de Hidraulica U.M. Plopeni S.A. o constituie mecanismul hidraulic cu "bloc inclinat", complet unificat pentru toate tiposeriile

Pompe si Motoare cu Pistoane Axiale cu debit constant tip “F1”
Unitatile primare (pompe) fixe si unitatile secundare (motoare rapide) fixe se folosesc in transmisiile hidrostatice industriale si pe utilaje mobile. Se pot folosi atat in circuit deschis, cat si in circuit inchis.
Ca pompe debitul este proportional cu turatia de antrenare, iar ca motoare turatia este proportionalå cu debitul de intrare.
Pompele/motoarele cu debit constant tip F1A sunt bidirectionale, permitand inversarea sensului de curgere a fluidului prin schimbarea sensului de rotatie a arborelui de antrenare.

Pompe si Motoare cu Pistoane Axiale tip “F2”
Unitatile primare (pompe) variabile, montate in afara bazinului de ulei, de tip K (capsulate) precum si cele montate in bazin, de tip N (necapsulate) se folosesc in transmisii industriale.

Pompe si Motoare cu Pistoane Axiale tip “F3”
Pompe variabile cu basculare numai intr-un singur sens, care sunt dezvoltate in special pentru actionari hidrostatice pe utilaje mobile in circuit deschis (ex: actionarea cilindrului de forta).

Compania Executa si REPARATII ale pompelor si motoarelor cu pistoane axiale din productia proprie cat si a celor executate de cele mai renumite firme in domeniu - Bosch Rexroth, Brueninghaus Hydromatik, Fiat, Hitachi, Vickers, Sauer Danfoss, Liebherr, Nachi, Linde, Kawazaki, si altele.
Dotarea tehnica necesara si gradul inalt de pregatire a personalului constituie avantajul pentru a aduce clientilor nostri raspunsul pe care acestia il asteapta: garantia efectuarii unor lucrari de reparatii de calitate, promptitudine si preturi competitive.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura